20240228_091048.jpg

El cicle de xarrades sobre inserció laboral de Reactiva Els Ports s'estén més enllà de la comarca

Des de l'institut de Benassal es van interessar per la iniciativa i dimecres l'equip es va traslladar a la localitat veïna, on en aquesta ocasió l'activitat es va adreçar a alumnat del cicle formatiu d'Aprofitament i Conservació del Medi Natural

Formació
Jornada Informativa

Todolella. 29 de febrer de 2024

El cicle de xarrades sobre inserció laboral que està duent a terme l'equip de Reactiva Els Ports s'ha estés més enllà de les fronteres de la comarca. Després de les dues activitats informatives que es van dur a terme recentment a l'IES Vilafranca, aquesta iniciativa va despertar l'interés de l'institut de la localitat veïna.

Així, aquest dimecres una representació de l'equip encapçalada pel seu coordinador, Ivan Bono, i per la seua tècnica jurídica i de relacions laborals, Esther Asensio, es va desplaçar al centre educatiu de Benassal on la xarrada es va adreçar en aquesta ocasió a alumnat del cicle formatiu mitjà d'Aprofitament i Conservació del Medi Natural, per a qui es va adaptar el contingut de l'exposició, a la qual va assistir una dotzena de persones.

D'igual manera que es va fer a les jornades prèvies, es van presentar als i a les estudiants una sèrie d'eines i recursos que els poden facilitar trobar treball una vegada hagen conclòs la seua etapa formativa.

En este sentit, a més a més, se'ls van suggerir ferramentes per a trobar ofertes i opcions per a continuar formant-se de manera que puguen completar els seus currículums i obtindre ventaja respecte a possibles competidors per un lloc. A banda, se'ls van presentar els servicis que ofereix Reactiva Els Ports.

L'equip de Reactiva Els Ports està obert a les demandes de les institucions de la seua zona d'influència per a continuar amb aquesta iniciativa de la qual està rebent una bona resposta així com reaccions molt positives.

20240228_090705.jpg

Newsletter
Inscriu-te a nostra newsletter i assabenta't de totes les novetats.