NPs HuffPost.jpg

La recent repercussió mediàtica genera desenes de consultes a Reactiva Els Ports

Un article publicat pel diari digital Huffington Post ha fet que moltes persones de tots els indrets d'Espanya, i fins i tot d'altres països, s'interessen per la comarca i les possibilitats que ofereix

Habitatge
Mesures contra el despoblament
Ocupació

Todolella. 14 de març de 2024

L'equip de Reactiva Els Ports ha atés durant l'última jornada més d'una vintena de consultes relacionades amb ocupació i habitatge a la comarca. Els usuaris i les usuàries que han contactat per diverses vies amb el projecte són de tots els indrets de l'Estat així com també de fora d'Espanya.

La repercussió mediàtica que ha tingut un article publicat aquesta setmana en el diari digital Huffington Post, un mitjà que compta amb un ample espectre d'audiència al llarg de tota la geografia espanyola i de parla hispana, on se cita la tasca que des de fa anys du a terme el projecte Reactiva Els Ports a la comarca, ha despertat l'interés de nombroses persones per les oportunitats de canvi de vida que ofereix el territori.

Així, tant per correu electrònic com per telèfon, formulari web o per xarxes socials, molts usuaris i usuàries de tota Espanya i de l'estranger s'han posat en contacte amb l'equip per tal d'informar-se al respecte i conéixer les diverses opcions que poden trobar a la comarca dels Ports.

El personal que treballa en el projecte, inicialment sorprés pel fet que un mitjà amb aquesta tirada s'haja fixat en el seu treball i l'haja pres com a referent, es mostra satisfet per l'atenció suscitada en eixe sentit, donat el fet que açò suposa una empenta important en el que respecta a la valoració del servei que ofereix i facilita la consecució dels objectius primordials de la iniciativa en la seua tasca pel futur de la comarca, principalment el de la lluita contra el despoblament a la zona.

La peça informativa publicada per Huffington Post a la seua secció Noticias Trabajo, i titulada 'El pueblecito de Castellón que busca trabajadores por un sueldo hasta 1.800 euros: no piden experiencia', es pot llegir íntegra i de manera gratuïta a l'enllaç.

Newsletter
Inscriu-te a nostra newsletter i assabenta't de totes les novetats.