TW_Castellon.jpg

LABORA Castelló ofereix formació gratuïta i en línia per a persones autònomes i personal empleat

Hi ha més de 20 cursos per a escollir, impartits per Femxa i subvencionats per La Generalitat, LABORA i el Ministeri de Treball i Economia Social

Empresa
Mancomunitat
Formació

Vilafranca, 1 de març de 2024

LABORA Castelló ha obert la inscripció per a la nova oferta formativa de més de 20 cursos gratuïts dirigits a treballadors i treballadores i persones autònomes, una oportunitat de creixement professional 100% subvencionada per la Generalitat Valenciana, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació LABORA i el Ministeri de Treball i Economia Social.

Cal destacar que aquests cursos no es bonifiquen ni resten crèdits de formació i que, en completar amb èxit la formació, l'alumnat rebrà un certificat d'aprofitament recolzat per l'entitat formadora i el SEPE, la qual cosa afig valor al seu aprofitament. La iniciativa té com a objectiu brindar oportunitats de desenvolupament professional a persones treballadores per compte d'altri, autònomes i aquelles en situació d'ERTO a la província de Castelló de tots els sectors.

Es tracta de cursos impartits per Femxa totalment en línia, sense desplaçaments ni presencialitat, perquè els participants puguen desenvolupar-los al seu ritme, i que representen una oportunitat excepcional per a enfortir habilitats i competències en diversos camps. Gràcies al suport financer proporcionat per les entitats col·laboradores, els i les participants, així com les empreses on treballen, no incorreran en cap despesa.

Entre les accions formatives disponibles es troba una àmplia gamma de cursos dissenyats per a satisfer les necessitats actuals del mercat laboral: des de comptabilitat i gestió empresarial fins a màrqueting digital, passant per cures pal·liatives i energies renovables. Les persones participants tindran accés a un catàleg divers que els permetrà expandir els seus coneixements i millorar la seua ocupabilitat.

Alguns d'eixos cursos ofertats són: Comptabilitat, administració i gestió (90 hores); Gestió del màrqueting 2.0 (90 hores); Habilitats directives i gestió d'equips (65 hores); Auditoria mediambiental (60 hores); Direcció empresarial per a emprenedors (165 hores); Ecoturisme (60 hores); Gestió de la seguretat informàtica en l'empresa (100 hores); Nutrició i dietètica (110 hores); Posicionament en la web per a l'emprenedoria (90 hores); Reanimació cardiopulmonar (70 hores); Tècniques de negociació (60 hores); Tutoria i ensenyaments per a e-learning (100 hores).

La convocatòria està oberta a totes les persones treballadores per compte d'altri, autònomes o en situació d'ERTO de la província de Castelló que estiguen interessades a millorar les seues habilitats i competències professionals. Per a inscriure's i obtindre més informació sobre els cursos disponibles, poden accedir a la pàgina web www.cursosfemxa.es/labora-castellon i també telefonar al número gratuït 900 100 957, escriure al whatsapp 619 926 324 o adreçar-se al correu electrònic atencionalumno@femxa.com

Newsletter
Inscriu-te a nostra newsletter i assabenta't de totes les novetats.