20240125_115215.jpg

Reactiva Els Ports dóna una xarrada d'inserció laboral a alumnat del cicle superior d'energies renovables de l'IES Vilafranca

Una desena de persones va rebre informació sobre eines per a trobar treball en finalitzar la seua formació, les possibilitats per d'emprendre i opcions per a continuar formant-se i millorar el seu currículum

Empresa
Emprenedoria
Formació
Jornada Informativa

Vilafranca. 26 de gener de 2024

L'alumnat del cicle formatiu superior d'energies renovables de l'IES Vilafranca va rebre aquest dijous una xarrada informativa sobre inserció laboral de la mà de Reactiva Els Ports. Aproximadament una desena de persones va assistir a la presentació impartida per seua la tècnica jurídica i de relacions laborals, Esther Asensio, que es va desenvolupar en l'aulari del propi institut.

Els alumnes van poder conéixer algunes eines i recursos que els poden facilitar trobar treball, tant en l'àmbit de l'empresa privada com en l'administració pública, una vegada hagen conclòs els seus estudis, així com diverses alternatives per a la seua inserció a l'hora d'endinsar-se en el mercat laboral.

Així, se'ls van suggerir ferramentes per a trobar ofertes i opcions per a continuar formant-se i completar els seus currículums i obtindre ventaja respecte a possibles competidors per un lloc. També se'ls va informar sobre l'opció d'emprendre un negoci pel seu compte i de les seues possibilitats, ajudes i facilitats.

A banda, se'ls van presentar els servicis que ofereix Reactiva Els Ports i des de l'equip, amb Esther Asensio al capdavant, es van posar a la seua disposició per a resoldre dubtes en el futur o assessorar-los en allò que puguen necessitar en relació amb les matèries tractades i l'ocupació.

Des del projecte es considera que iniciatives com aquestes xarrades sobre inserció laboral esdevenen una oportunitat per oferir ferramentes a l'estudiantat que, en un temps, s'enfrontarà al mercat laboral i poden ajudar a una millor inserció i, per tant, contribuir a l'augment d'oportunitats per a la ciutadania de la comarca. Per això, es treballa en futures cites d'eixe tipus destinades a altres àrees formatives i col·lectius.

Newsletter
Inscriu-te a nostra newsletter i assabenta't de totes les novetats.