WhatsApp Image 2024-02-02 at 10.26.08.jpeg

Reactiva Els Ports ofereix una nova xarrada d'inserció laboral a alumnat de cicles formatius de l'IES Vilafranca

En aquesta ocasió van ser estudiants dels graus d'atenció a persones en situació de dependència i d'integració social els qui van rebre informació sobre les eines de les quals poden servir-se una vegada acabada la seua etapa formativa

Jornada
Formació
Jornada Informativa

Vilafranca. 5 de febrer de 2024

L'equip de Reactiva Els Ports, representat per la seua tècnica jurídica i de relacions laborals, Esther Asensio, i pel seu coordinador, Ivan Bono, va oferir el passat divendres una nova xarrada informativa sobre inserció laboral a l'IES Vilafranca. En aquesta ocasió va anar dirigida a alumnat del grau mitjà d'atenció a persones en situació de dependència i del grau superior d'integració social.

Com en l'anterior jornada, aproximadament una desena de persones va assistir a la presentació, que es va desenvolupar en l'aulari del propi institut, i on els i les alumnes van poder conéixer algunes eines i recursos que els poden facilitar trobar treball una vegada hagen conclòs la seua etapa formativa, així com diverses alternatives per a la seua inserció a l'hora d'endinsar-se en el mercat laboral.

Així, d'igual mode que a la xarrada prèvia, se'ls van suggerir ferramentes per a trobar ofertes i opcions per a continuar formant-se de manera que puguen completar els seus currículums i obtindre ventaja respecte a possibles competidors per un lloc. A banda, se'ls van presentar els servicis que ofereix Reactiva Els Ports i des de l'equip es van posar a la seua disposició per a resoldre dubtes en el futur o assessorar-los en allò que puguen necessitar en relació amb les matèries tractades i l'ocupació.

Newsletter
Inscriu-te a nostra newsletter i assabenta't de totes les novetats.